Over Ons

Beste lezer, welkom bij 2NDMAS!

2NDMAS is een tweedehands designer winkel in het centrum van Nijmegen. Marcha is de oprichtster en eigenaresse van 2NDMAS. Alles in de winkel doet zij zelf. Op die manier staat ze dicht bij de klanten en kunnen zij voor alles bij haar terecht. Inkopen, verkopen, administratie, social media etc.

Voor de geschiedenis van 2NDMAS gaan we terug naar 2006. Dit is het jaar waar het allemaal begon. Een jonge vrouw van 31 jaar met een passie voor mode. Vroeger toen Marcha jong was had zij een vriendinnetje die het erg goed had. Zij en haar 6 andere vriendinnen kregen een keer in het jaar een grote tas met kleding die haar vriendin niet meer droeg. Hier begon Marcha haar voorliefde voor tweedehands kleding.

Een mooi pand kon natuurlijk niet ontbreken. Na een lange zoektocht kwam zij uit op de Van Welderenstraat in het centrum van Nijmegen. Op maandagochtend opende ze voor het eerst de deuren van haar tweedehands designer winkel. Er stonden zelfs al mensen voor de deur te wachten. Wat een fijn welkom was dat.

In 2014 heeft een verhuizing in dezelfde straat plaatsgevonden, naar een mooier, groter en lichter pand (Van Welderenstraat 9). 2NDMAS is nu een van de leukste en bekendste tweedehands designer winkels in Nijmegen en omstreken. In 2019 heeft 2NDMAS zelfs de titel ‘Winkelier van het jaar’ gekregen. Iets waar Marcha ontzettend trots is!

“Ik ga nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk en vind het fijn om de hele dag bezig te zijn met mensen en kleding. Ook vind ik de vrijheid die ik heb om keuzes te maken heerlijk. Ben jij toevallig in Nijmegen, schroom dan niet om even de winkel binnen te lopen. Ik help je met liefde jouw nieuwe favoriete kledingstuk vinden. Er is een ruim aanbod aan stijlen en merken, dus voor iedereen iets te vinden.”

Veel liefs,

Marcha

Wil jij nou op de hoogte blijven van ons steeds wisselende assortiment? Vergeet ons dan niet te volgen op Instagram en Facebook.